Duikschool Antwerp Wet Wheels vzw bestaat dit jaar 20 jaar!

Ze ontstond in 1993 als de eerste Vlaamse duikclub voor personen met een handicap. Ondertussen zijn er twee volwaardige “Wet Wheels” duikclubs in het Antwerpse (“Antwerp Wet Wheels” en “Handi Divers Wet Wheels“) en nog eens acht clubs verspreid over andere delen van Vlaanderen.

Om het 20-jarig bestaan van “Antwerp Wet Wheels” in de schijnwerpers te plaatsen organiseren de twee Antwerpse Wet Wheels clubs gezamelijk een jubileumduik.

Deze zal doorgaan op 31 augustus 2013 aan de alom bekende “Put van Ekeren”. Onze expliciete bedoeling is om andere duikers kennis te laten maken met het duiken voor personen met een handicap.

Iedereen is welkom! Duikers, niet duikers, geïnteresseerden om als Wet Wheeler te gaan duiken of om als begeleider te fungeren. Vrienden, Sympathisanten en toevallige passanten.

Er zullen hamburgers en drankjes te verkrijgen zijn aan democarische prijzen.

Voor meer informatie raadpleeg de site van Antwerp Wet Wheels of bekijk de uitnodiging.

[google-map-v3 width=”497″ height=”387″ zoom=”12″  maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”51.282837,4.39028{}scubadiving.png{}Put van Ekeren, Ekersedijk Ekeren” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]