Welkom…

… in de fascinerende wereld van de duiksport. Het zou je  verbazen als je wist  hoeveel mensen hun hart reeds aan deze hobby verloren hebben. Duiken is zowel een intensieve als een ontspannende sport, waarbij je je grenzen steeds opnieuw leert kennen en verleggen.

Vrijheid & rust

Onder de oppervlakte van onze zeeën bevindt zich een adembenemend mooie wereld die je steeds weer zal verbazen door haar ongelofelijke variatie aan kleurschakeringen, formaties en leven. Als je gewichtloos door het water zweeft, met als enig geluid het ritme van je eigen ademhaling, ervaar je een sensatie van rust en vrijheid die je nooit voor mogelijk hebt gehouden en waar je telkens opnieuw naar zal verlangen.

Dompel je onder

Als je denkt elke vis, anemoon, zeester of wrak gezien te hebben, kan je je nog altijd verdiepen in de onderwaterbiologie, je op het filmen of fotograferen storten, jongeren of gehandicapten begeleiden en zelfs met technisch duiken avonturieren.

Maar alvorens je op het terrein van Neptunus te begeven, heb je één ding absoluut nodig: een brevet. En daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres!

Wees welkom in onze club!

We beloven je een degelijke, veilige en vooral leuke opleiding.  Al na enkele uurtjes oefenen in het zwembad raak je vertrouwd met de beginselen van het duiken met perslucht. Daarnaast krijg je enkele  eenvoudige theorielessen en voor je het weet, sta je vol verwachting te trappelen aan de waterkant…

Ontdek meer over onze club en welke activiteiten we allemaal organiseren.