Wat is er nieuw?

De laatste maanden werd er achter de schermen hard gewerkt om jullie vertrouwde clubsite voor nog meer mensen toegankelijk te maken. Maar wat werd er nu allemaal aangepast?

Facelift

Alle pagina’s werden van de grond af opnieuw opgebouwd. Hierbij zijn de teksten grondig herbekeken, gewijzigd of voorzien van bijkomende informatie. Het geheel werd opgesmukt met recenter en geoptimaliseerd beeldmateriaal.

Aangepaste menu’s

Hoewel het navigatiemenu slechts 2 niveaus had, vonden enkele van onze leden de structuur ervan te ingewikkeld. De ledenzone heeft een nieuw en vereenvoudigd menu gekregen en staat nu samen met de agenda– en nieuwsrubriek rechts bovenaan elke pagina voor supersnelle toegang tot deze delen.

Ledenzone

De overzichtspagina van de ledenzone geeft nu een duidelijk overzicht van wat je waar kan vinden en waarvoor je aangemeld moet zijn.

Alle informatie werd opnieuw gecentraliseerd en staat vanaf nu mooi per rubriek vermeld. Zo heb je meteen alle informatie bij de hand en hoef je niet nodeloos van pagina te wijzigen.

Responsive design

We hebben gemerkt dat steeds meer mensen gebruik maken van een mobiel toestel (smartphone of tablet) om onze site te ontdekken. Deze toestellen hebben elk hun eigen resolutie en afmetingen. Om alle bezoekers een optimale ervaring aan te bieden past onze nieuwe site zich daarom automatisch aan door middel van flexibele grids, afbeeldingen,…

Zo zal je zien dat wanneer je onze site bezoekt met een mobiel toestel, de menu’s automatisch als een lijst tevoorschijn komen en alle elementen mooi onder elkaar staan.

Sociale media

Onze club is al een hele tijd aanwezig op de verschillende sociale media. Om dit alles wat meer in de kijker te plaatsen hebben we een doorgedreven integratie uitgevoerd.

Zo kan je niet alleen op elk bericht reageren, maar onmiddellijk delen met de meest gekende sociale media.

Onze Twitter-feed is nu prominent aanwezig op de nieuwspagina zodat je echt alles op de voet kan volgen en geen enkel nieuws kan missen. Ook de laatste berichten van NELOS en NOB staan hierbij.

Vind ons leuk op Facebook, volg ons op Twitter, abonneer je op onze nieuwsfeed of neem een kijkje op Flickr.