Sitemap

De weg een beetje kwijt geraakt?
Geen nood we helpen je zo weer wegwijs.

Aanmelden

Om toegang te krijgen tot alle rubrieken in de ledenzone dien je te beschikken over een geldige gebruikersnaam en bijhorend wachtwoord.

Wanneer je jou wachtwoord vergeten bent, kan je gebruik maken van de functie “Wachtwoord vergeten?“. Een nieuw wachtwoord zal je toegestuurd worden.

Ben je lid van onze club maar beschik je niet over deze gegevens of ondervindt je steeds problemen bij het aanmelden? Contacteer onze webmaster.

Berichten

Een overzicht van alle berichten kan je bekijken in de rubriek Nieuws.  Wanneer je doorklikt op een titel kan je meer informatie lezen over dat bericht.  Elk bericht zit in één of meerdere categorieën.

Recente berichten

Zomerkamp 2022

Met het warme weer kijken we al uit naar de vakantie. We gaan dan ook al van start gegaan met de inschrijvingen voor het zomerkamp. Vergeet je niet in te

Voorjaarskamp 2022

Ga met ons mee op Voorjaarskamp dat dit jaar doorgaat van vrijdag 3 juni tot en met maandag 6 juni op Camping Weizicht in Kats. Schrijf je snel in! Ik schrijf me in

Doopduik 2022

Tijdens een mooie avondwandeling naast de Schelde dook Neptunus op uit het water.  Na een babbel over de fauna en de flora en een paar moppen over zeepaardjes en Neptuna

Nieuw lid Kurt

Vorige maand konden we Nathalie nog verwelkomen in onze club en deze maand zien we een bekend gezicht in ons midden verschijnen.

Nieuw lid Nathalie

Onze ledenteller stijgt opnieuw! In oktober en januari zijn er flink wat leden bijgekomen en ook vandaag zien we een nieuw gezicht tijdens onze clubactiviteiten opduiken.

Onze recente Tweets