Sitemap 2017-08-09T08:43:54+00:00

Sitemap

De weg een beetje kwijt geraakt?
Geen nood we helpen je zo weer wegwijs.

Aanmelden

Om toegang te krijgen tot alle rubrieken in de ledenzone dien je te beschikken over een geldige gebruikersnaam en bijhorend wachtwoord.

Wanneer je jou wachtwoord vergeten bent, kan je gebruik maken van de functie “Wachtwoord vergeten?“. Een nieuw wachtwoord zal je toegestuurd worden.

Ben je lid van onze club maar beschik je niet over deze gegevens of ondervindt je steeds problemen bij het aanmelden? Contacteer onze webmaster.

Berichten

Een overzicht van alle berichten kan je bekijken in de rubriek Nieuws.  Wanneer je doorklikt op een titel kan je meer informatie lezen over dat bericht.  Elk bericht zit in één of meerdere categorieën.

Recente berichten

Bootjesduik 2018

Op 1 september 22 september is het weer zo ver!  We gaan de Oosterschelde op met de bootjes vanuit Yerseke.

Voorjaarskamp 2018

Ga met ons mee op Voorjaarskamp dat dit jaar doorgaat van 28 april tot en met 1 mei op Camping Weizicht in Kats. Schrijf je snel in! Voor de mensen die nog niet werden

Algemene Vergadering 2018

Het clubbestuur nodigt haar leden uit voor de Algemene Vergadering die plaats zal vinden op vrijdag 16 maart om 20:00u in Boerke Naas, Pastoor de Meerleerstraat 94, 9100 Sint-Niklaas.

Muzikale Valentijn

Na de verschillende kaas- en wijnavonden en het gezellige etentje vorig jaar gaan we dit jaar een muzikale Valentijn met eten en drinken houden. Heb je zin in wat lekkers en

Nieuwjaarsactiviteit 2018 – Fondatie van Boudelo

Heb je ook zo genoten van al het lekkers tijdens de feesten en wil je die extra's er ook weer meteen af? Zet het jaar sportief in samen met ons en neem deel aan

Onze recente Tweets