Sitemap

De weg een beetje kwijt geraakt?
Geen nood we helpen je zo weer wegwijs.

Aanmelden

Om toegang te krijgen tot alle rubrieken in de ledenzone dien je te beschikken over een geldige gebruikersnaam en bijhorend wachtwoord.

Wanneer je jou wachtwoord vergeten bent, kan je gebruik maken van de functie “Wachtwoord vergeten?“. Een nieuw wachtwoord zal je toegestuurd worden.

Ben je lid van onze club maar beschik je niet over deze gegevens of ondervindt je steeds problemen bij het aanmelden? Contacteer onze webmaster.

Berichten

Een overzicht van alle berichten kan je bekijken in de rubriek Nieuws.  Wanneer je doorklikt op een titel kan je meer informatie lezen over dat bericht.  Elk bericht zit in één of meerdere categorieën.

Recente berichten

Voorjaarskamp 2024

We nodigen iedereen uit om met ons mee te gaan op Voorjaarskamp, dat dit jaar plaatsvindt van vrijdagavond 17 mei tot en met maandag 20 mei op Camping Weizicht in Kats. Meld je snel aan!

Algemene Vergadering 2024

Het clubbestuur nodigt je uit voor de Algemene Vergadering met gezellig samenzijn dat plaats zal vinden op vrijdag 19 april om 19.30 uur.

Clubduik Todi 14 april 2024

Voor alle leden van onze club, markeer je kalenders, want we hebben een spannende update voor onze volgende clubduik. We zijn verheugd om aan te kondigen dat ons volgende onderwateravontuur ons

Nieuwe leden Tine, Pieter, Stijn en Filip

Wij zijn verheugd om vier nieuwe leden in onze duikfamilie te verwelkomen: Tine, Pieter, Stijn en Filip! Hoewel ze de onderwaterwereld nog moeten ontdekken, zijn ze overweldigd door enthousiasme en klaar

Onze recente Tweets