Sitemap

De weg een beetje kwijt geraakt?
Geen nood we helpen je zo weer wegwijs.

Aanmelden

Om toegang te krijgen tot alle rubrieken in de ledenzone dien je te beschikken over een geldige gebruikersnaam en bijhorend wachtwoord.

Wanneer je jou wachtwoord vergeten bent, kan je gebruik maken van de functie “Wachtwoord vergeten?“. Een nieuw wachtwoord zal je toegestuurd worden.

Ben je lid van onze club maar beschik je niet over deze gegevens of ondervindt je steeds problemen bij het aanmelden? Contacteer onze webmaster.

Berichten

Een overzicht van alle berichten kan je bekijken in de rubriek Nieuws.  Wanneer je doorklikt op een titel kan je meer informatie lezen over dat bericht.  Elk bericht zit in één of meerdere categorieën.

Recente berichten

Zomerkamp 2023

We tellen met z’n allen al af naar de vakantie, maar vergeet je niet in te schrijven voor je vertrekt, de inschrijvingen voor het zomerkamp zijn al van start gegaan!

Nieuw lid Nele

Welkom terug bij onze duikclub, Nele! Het is geweldig om een bekend gezicht terug te zien. We zijn blij dat je weer deel uitmaakt van onze gemeenschap. 

Voorjaarskamp 2023

Ga met ons mee op Voorjaarskamp dat dit jaar doorgaat van vrijdag 26 mei tot en met maandag 29 mei op Camping Weizicht in Kats. Schrijf je snel in! Ik schrijf me in

Algemene Vergadering 2023

Het clubbestuur nodigt je uit voor de Algemene Vergadering met gezellig samenzijn dat plaats zal vinden op vrijdag 31 maart om 19.30 uur.

Onze recente Tweets