Sitemap

De weg een beetje kwijt geraakt?
Geen nood we helpen je zo weer wegwijs.

Aanmelden

Om toegang te krijgen tot alle rubrieken in de ledenzone dien je te beschikken over een geldige gebruikersnaam en bijhorend wachtwoord.

Wanneer je jou wachtwoord vergeten bent, kan je gebruik maken van de functie “Wachtwoord vergeten?“. Een nieuw wachtwoord zal je toegestuurd worden.

Ben je lid van onze club maar beschik je niet over deze gegevens of ondervindt je steeds problemen bij het aanmelden? Contacteer onze webmaster.

Berichten

Een overzicht van alle berichten kan je bekijken in de rubriek Nieuws.  Wanneer je doorklikt op een titel kan je meer informatie lezen over dat bericht.  Elk bericht zit in één of meerdere categorieën.

Recente berichten

Algemene Vergadering 2023

Het clubbestuur nodigt je uit voor de Algemene Vergadering met gezellig samenzijn dat plaats zal vinden op vrijdag 31 maart om 19.30 uur.

Clubduik Todi 26 maart 2023

We gaan met z’n allen naar het duikcomplex Todi in Beringen op 26 maart 2023. Hoewel het lekker vroeg is, is duiken in Todi een unieke belevenis. Ga jij met

Valentijnsactiviteit 2023

Dit jaar organiseren we opnieuw een gezellige en romantische Valentijn in clubverband. Heb je zin in een Breughelmaaltijd in een romantisch kader? Schrijf je dan meteen in!

Nieuw lid Gerry

Ook dit jaar blijft onze club uitbreiden want na Bram, Jino, Joris en Kitty krijgen we er een nieuw lid bij!

Onze recente Tweets