Met het warme weer kijken we al uit naar de vakantie. We gaan dan ook al van start gegaan met de inschrijvingen voor het zomerkamp. Vergeet je niet in te schrijven voor je op vakantie vertrekt…

Wanneer?

Van vrijdag 12 augustus om 17:00u tot en met maandag 15 augustus.

Waar?

Camping ’t Hoge Zand
Zandweg 4, 4308 AB Sirjansland, Nederland

Kostprijs?

Leden (en hun gezin) betalen € 60 voor een volwassenen en € 20 per kind (van 3 tot en met 12 jaar) voor het volledige weekend of € 20 per persoon voor 1 overnachting. Voor niet-leden is de prijs € 90 (weekend) of € 45 voor 1 nacht.

Het bedrag dien je te storten op de clubrekening met vermelding: Zomerkamp –

Activiteiten

We organiseren tal van leuke activiteiten voor jong en oud en zoals altijd zal er een ook gezellige BBQ worden georganiseerd.

Vergeet alvast niet om een (speelgoed)shop en kledij/schoenen mee te brengen die nat en vuil mogen worden!

Duiken

Voor het volledige programma: bekijk de clubagenda

Indien je mee wenst te duiken dien je dit op het kamp op voorhand door te geven aan de duikverantwoordelijke de dag ervoor. Ook de pendelaars kunnen dit best doen door middel van een sms te sturen.

Eten & drinken

Middag- en avondmaaltijden worden voorzien door de club tegen democratische prijzen. Boterhammen voor het ontbijt en een knabbel + aperitief voor tijdens de gezellige avonden dien je zelf te voorzien. Water en beperkt aantal pils worden door de club voorzien, iets anders dien je zelf mee te brengen.

In onze ijskast is er plaats voor verse producten te bewaren, maar indien mogelijk breng je zelf een koelbox mee.

Bestek, bekers en borden van de club zijn aanwezig, een handdoek en afwasproduct moet je wel meebrengen. We verwachten ook dat iedereen een handje helpt om alles vlot te doen verlopen.

Er zijn supermarkten in de buurt waar er regelmatig om verse producten zal gegaan worden. Je dient dus niet jouw hele voorraadkast mee te brengen maar kan gerust mee boodschappen doen of een kort boodschappenlijstje meegeven.

Veiligheidsmaatregelen

Hoewel de meesten onder ons tegen dan zullen gevaccineerd zijn, voorzien we desinfecterende handgels en spray voor de gemeenschappelijke ruimte, maar breng best ook je eigen beschermingsmateriaal mee.

Andere dingen

Op het campingterrein zelf zullen onze stoelen, tafels en de clubtent aanwezig zijn, maar er zijn ook dingen die je zelf moet meebrengen en dus niet mogen ontbreken:

  • Duikgerief (zie ook onze materiaalmeester zijn handige checklist),
  • Slaapgerief (matras, slaapzak, kussen,…),
  • Slaapaccommodatie (tent, caravan, mobilehome, wigwam,…),
  • Kledij (voorzie zeker een warme trui/jas en stevige schoenen voor ’s avonds of als het regent),
  • Toiletzak (tandenborstel, zonnecreme,…),
  • Een stoeltje of campingzeteltje voor aan de duikstek,
  • Zwemkledij (ook voor de allerkleinsten),
  • Kledij/schoenen dat vuil mag worden,
  • (Speelgoed)shop.