We zijn van start gegaan met de inschrijvingen voor het zomerkamp.

Wanneer?

Van woensdag 15 augustus om 15:00u tot en met zondag 19 augustus.
Er is een mogelijkheid om vanaf dinsdagavond op de camping te staan, maar dit is voor eigen rekening. Wens je al vanaf dinsdag te komen? Geef dit zeker door tijdens je inschrijving.

Waar?

Camping De toekomst (Hogezoom 97, Renesse, Nederland)

Kostprijs?

Leden (en hun gezin) betalen € 60 voor een volwassenen en € 20 per kind (weekend) of € 20 per persoon voor 1 overnachting. Voor niet-leden is de prijs € 90 (weekend) of € 45 voor 1 nacht.

Het bedrag dien je te storten op de clubrekening met vermelding: Zomerkamp –

Activiteiten

We gaan ons befaamde spel zonder grenzen spelen, een heus AquaPol WK spelen, strandgolf, nachtwandeling…  Behaal met je team zoveel mogelijk punten tijdens tal van leuke spelletjes waarbij snelheid, kennis en strategie cruciaal zijn.  Zoals altijd zal er een ook gezellige BBQ worden georganiseerd.

De activiteiten kunnen sterk door het weer worden beïnvloed en we houden ook graag rekening met de allerkleinsten. Hierdoor zijn er wijzigingen in het programma mogelijk. Contacteer het feestbestuur of onze secretaris voor een laatste stand van zaken.

Duiken

We gaan bekende duiklocaties aandoen. Zo staan de Zeelandbrug en de Grevelingen op de agenda. Voor het volledige programma: bekijk de clubagenda

Indien je mee wenst te duiken dien je dit op het kamp op voorhand door te geven aan de duikverantwoordelijke de dag ervoor. Ook de pendelaars kunnen dit best doen door middel van een sms te sturen.

Opgelet: Niet doorgegeven = niet duiken.

Eten & drinken

Middag- en avondmaaltijden worden voorzien door de club tegen democratische prijzen. Boterhammen voor het ontbijt en een knabbel + aperitief voor tijdens de gezellige avonden dien je zelf te voorzien. Water en beperkt aantal pils worden door de club voorzien, iets anders dien je zelf mee te brengen.

In onze ijskast is er plaats voor verse producten te bewaren, maar indien mogelijk breng je zelf een koelbox mee.

Bestek, bekers en borden van de club zijn aanwezig, een handdoek en afwasproduct moet je wel meebrengen. We verwachten ook dat iedereen een handje helpt om alles vlot te doen verlopen.

Er zijn supermarkten in de buurt waar er regelmatig om verse producten zal gegaan worden. Je dient dus niet jouw hele voorraadkast mee te brengen maar kan gerust mee boodschappen doen of een kort boodschappenlijstje meegeven.

Andere dingen

Op het campingterrein zelf zullen onze stoelen, tafels en de clubtent aanwezig zijn, maar er zijn ook dingen die je zelf moet meebrengen en dus niet mogen ontbreken:

  • Duikgerief (zie ook onze materiaalmeester zijn handige checklist),
  • Slaapgerief (matras, slaapzak, kussen,…),
  • Slaapaccommodatie (tent, caravan, mobilehome, wigwam,…),
  • Kledij (voorzie zeker een warme trui/jas en stevige schoenen voor ’s avonds of als het regent),
  • Toiletzak (tandenborstel, zonnecreme,…),
  • Een stoeltje of campingzeteltje voor aan de duikstek,
  • Zwemkledij (ook voor de allerkleinsten),
  • Kledij dat vuil mag worden.