We zijn van start gegaan met de voorbereidingen voor het zomerkamp en hebben meteen al de zon besteld, niks kan je dus nog tegen houden je in te schrijven.

Wanneer?

Van vrijdagavond 12 augustus om 17:00u tot en met maandag 15 augustus.

Waar?

Landschapscamping “Kijkuit” – Rietdijk 12, Zonnemaire

Kostprijs?

Leden (en hun gezin) betalen € 60 voor een volwassenen en € 20 per kind (weekend) of € 20 per persoon voor 1 overnachting. Voor niet-leden is de prijs € 90 (weekend) of € 45 voor 1 nacht.

Het bedrag dien je te storten op de clubrekening met vermelding: Zomerkamp –

Activiteiten

Op zaterdagnamiddag blijven we ter plaatse op de camping en spelen we het spel zonder grenzen.  Behaal met je team zoveel mogelijk punten tijdens tal van leuke spelletjes waarbij kracht, kennis en strategie cruciaal zijn.  Na deze uitputtende games gaan we onze innerlijke mens versterken en houden we onze gezellige BBQ.

Bij mooi weer gaan we op zondag het Veerse meer verkennen, bij slecht weer brengen we een bezoek aan het interactieve watersnoodmuseum.

Duiken

  • 13/08 – voormiddag: HW – 11:56u – Grevelingen – Dreischor – Parking – ter plaatse 08:30u
  • 14/08 – voormiddag: HW – 13:16u – Oosterschelde – Zoetersbout – ter plaatse 09:00u
  • 15/08 – voormiddag: HW – 14:15u – Grevelingen – Scharendijke – ter plaatse 08:30u

Bekijk de agenda

Indien je mee wenst te duiken dien je dit op het kamp op voorhand door te geven aan de duikverantwoordelijke. Ook de pendelaars kunnen dit best doen door middel van een sms te sturen.

Opgelet: Niet doorgegeven = niet duiken.

Eten & drinken

Middag- en avondmaaltijden worden voorzien door de club tegen democratische prijzen. Boterhammen voor het ontbijt en een knabbel + aperitief voor tijdens de gezellige avonden kan je best zelf te voorzien. Water en pils worden door de club voorzien, iets anders dien je zelf mee te brengen.

In onze nieuwe ijskast is er plaats voor verse producten te bewaren, maar indien mogelijk breng je zelf een koelbox mee.

Bestek, bekers en borden van de club zijn aanwezig, een handdoek en afwasproduct moet je wel meebrengen.

In het nabij gelegen dorp is er supermarkt waar er regelmatig om verse producten zal gegaan worden. Je dient dus niet jouw hele voorraadkast mee te brengen maar kan gerust mee boodschappen doen of een kort boodschappenlijstje meegeven.

Andere dingen

Op het campingterrein zelf zullen onze stoelen, tafels en de clubtent aanwezig zijn, maar er zijn ook dingen die je zelf moet meebrengen en dus niet mogen ontbreken:

  • Duikgerief (zie ook onze materiaalmeester zijn handige checklist),
  • Slaapgerief (matras, slaapzak, kussen,…),
  • Slaapaccommodatie (tent, caravan, mobilehome, wigwam,…),
  • Kledij (voorzie zeker een warme trui/jas en stevige schoenen voor ’s avonds of als het regent),
  • Toiletzak (tandenborstel, zonnecreme,…),
  • Een stoeltje of campingzeteltje voor aan de duikstek.