Ondanks dat we nog maar net een fantastisch voorjaarskamp achter de rug hebben (bekijk de foto’s in de ledenzone) zijn we toch al van start gegaan met de voorbereidingen voor een feestelijk jubileum zomerkamp.

Omdat dit voor ons een bijzonder jaar is, onze club bestaat 20 jaar, gaan we er een knaller van een zomerkamp van maken. We verwachten dan ook iedereen van donderdagavond 14 augustus tot en met zondag 17 augustus op Ferme de Chonrieux in Vergnies.

Familieweekend

Planning

Alle activiteiten waaronder duiken, gezelschapsspelletjes, schattentocht, spetterende show,… zijn reeds uitgewerkt maar kunnen naar gelang het weer van dag verschuiven.

Kom je later en wens je graag deel te nemen aan een activiteit? Omdat we voor sommige activiteiten moeten reserveren vragen we om de verantwoordelijke zo snel mogelijk te laten weten dat je mee wil gaan via sms of telefoon.  De verantwoordelijke van elke activiteit kan je ook vinden in onze agenda.

Kostprijs & inschrijving

Nu het ons jubileum is willen we onze leden eens extra verwennen.  Het verblijf voor leden en gezinsleden wordt u daarom aangeboden door de club.

Omdat we graag weten wie er allemaal mee zal gaan vragen wij wel € 15 per persoon om te reserveren/bevestigingen. Deze zal nadien gebruikt worden voor de catering.

Niet-leden betalen € 90 (weekend) of € 30 voor 1 nacht. Het bedrag dien je te storten op de clubrekening met vermelding: Zomerkamp 2014 – <jouw-naam> – <aantal-personen>

[box type=”info”]Inschrijven en betalen moet voor 1 augustus gebeuren.[/box]
Clubrekening
IBANBE95777596354258
BICGKCCBEBBXXX
AdresAquaPol VZW Puidreef 21, 9111 Belsele

Schrijf je snel in!

Eten & drinken

Alle maaltijden worden door de club voorzien tegen sterk democratische prijs.  Om niet iedereen nodeloos met drank te laten sleuren zal er water en een selectie van bieren (pils, witbier en iets straffer) samen met een turflijst aanwezig zijn.  Heb je behoefte aan een speciale maaltijd of heb je graag iets lekkers tussendoor, dan dien je dit uiteraard wel zelf mee te brengen. Een ijskast is ter beschikking voor verse producten. Verder is er alles ter plaatse aanwezig zodat je enkel nog een handdoek en afwasproduct moet meebrengen.

Materiaal

Anders dan normaal is het geen kampeerterrein maar een verzorgde boerderij die we huren.  Je hoeft dus geen tent of caravan mee te brengen. Wat mag er evenwel niet ontbreken:

  • Duikgerief (zie ook onze materiaalmeester zijn handige checklist),
  • Slaapgerief (matrasovertrek, donsdeken, slaapzak, kussen,…),
  • Kledij en schoenen (voorzie zeker een warme trui/jas voor ’s avonds),
  • Zwemkledij (broek/bikini/badpak, handdoek & brilletje),
  • Toiletzak (tandenborstel, zonnecreme,…),
  • Een stoeltje of campingzeteltje voor aan de duikstek.

Locatie

Ferme de chonrieux

Rue de chonrieux 10, 6440 Vergnies
+32 71 703920
www.fermedechonrieux.be/

Sfeerbeelden

Ben je nieuwsgierig van hoe het zomerkamp eraan toe gaat? Misschien wil je de sfeer nog een keer opnieuw beleven? Bekijk de alle foto’s van de voorbije edities in de rubriek Foto & film van de Ledenzone.

[flickr width=”497″]http://www.flickr.com/photos/aquapolvzw/7816006318/[/flickr]