De zomer is in volle gang en dat betekent maar één ding: de Vredefeesten (Villa Pace) komen eraan! Onze duikclub is trots om dit jaar deel uit te maken van dit geweldige evenement, dat plaatsvindt van vrijdag 1 september tot en met zondag 3 september in het bruisende stadscentrum van Sint-Niklaas.

Als enthousiaste duikliefhebbers hebben we een fantastische gelegenheid om onze passie te delen en tegelijkertijd een leuke tijd te hebben. Onze club zal aanwezig zijn met een sfeervolle stand, waar we heerlijke cocktails serveren gedurende het hele weekend. Maar dat is nog niet alles! Op zaterdag en zondag kunnen bezoekers ook genieten van overheerlijke aardappeltwisters, bereid met liefde en expertise door onze eigen clubleden.

Word vrijwilliger op de Vredefeesten en maak er een spetterend weekend van!

Om dit evenement tot een groot succes te maken, hebben we jullie hulp nodig! We roepen al onze leden op om zich aan te melden als vrijwilliger en een handje te komen helpen tijdens de Vredefeesten. Samen kunnen we ervoor zorgen dat dit weekend onvergetelijk wordt voor zowel onze club als voor alle bezoekers.

Of je nu een expert bent in het mixen van cocktails, een meester in het bakken van aardappeltwisters of gewoon bereid bent om te helpen waar dat nodig is, we verwelkomen al jullie inzet en energie. Samen kunnen we een onvergetelijk weekend creëren voor onze club en voor alle bezoekers van de Vredefeesten.

Wil jij deel uitmaken van dit geweldige vrijwilligersteam en je steentje bijdragen aan het succes van de Vredefeesten? Meld je dan hieronder aan. Vermeld je beschikbaarheid en eventuele voorkeuren. Laten we samen van de Vredefeesten een duikspektakel maken dat niemand zal vergeten!

We kijken ernaar uit om samen met jullie een geweldig weekend te beleven op de Vredefeesten. Tot dan!

Indien je hierbij graag zou helpen, neem contact op met onze secretaris (e-mail of WhatsApp) en dan krijg je zo snel mogelijk meer concrete informatie.

Praktisch

  • vrijdag 1 september vanaf 18.00 uur – Programma
  • zaterdag 2 september vanaf 10.00 uur – Programma
  • zondag 3 september vanaf 12.00 uur – Programma

H. Heymanplein, Castrodreef, Hovenierstraat en Nieuwstraat.

Meer informatie kan je vinden op de site van de Vredefeesten of op Villa-Pace www.vredefeesten.be

Optredens

Er zijn weer een pak toffe artiesten die zullen optreden die je zeker zal willen zien. Kom ons ervoor of erna dus zeker een bezoekje brengen!

Bekijk de volledige affiche

Muziekfestival | Villa Pace