De maand van de liefde is aangebroken en wat is een betere manier om deze te vieren dan met een avond gevuld met muziek, kaas, en wijn? Wij nodigen jullie uit voor een unieke Valentijnsactiviteit op zaterdag, 10 februari 2024, waarbij muziek en gezelligheid centraal staan.

Kaas en wijn – het begin van een romantische avond

De avond begint om 18.00 uur met een selectie van verfijnde kazen en voortreffelijke wijnen. Dit is het perfecte moment om te ontspannen, te socialiseren en je smaakpapillen te verwennen in een sfeervolle omgeving. Of je nu met je partner komt of hoopt iemand speciaal te ontmoeten, de intieme setting zorgt voor een onvergetelijke start van de avond.

Muzikale quiz – test je liefde voor muziek

Na de kaas-en-wijnsessie is het tijd voor het hoogtepunt van de avond: een muzikale quiz! Deze quiz is niet zomaar een quiz; het is een reis door de wereld van niet enkel liefdesliedjes, romantische melodieën, hartstochtelijke serenades maar ook de wat “hardere” genres komen aan bod. Of je nu een muziekkenner bent of gewoon geniet van een goede melodie, deze quiz belooft plezier, uitdaging en misschien zelfs een beetje competitie.

Prijs – lief voor je portemonnee

Deelnemen aan deze sfeervolle avond kost slechts €15 per persoon. Dit bedrag omvat zowel het culinaire genot van de kaas- en wijnproeverij als de deelname aan de muzikale quiz. Het is een kleine prijs voor een avond vol amusement, muziek en romantiek.

Sluit je aan bij ons muzikale Valentijnsfeest

Of je nu de liefde van je leven wil verrassen, een gezellige avond met vrienden zoekt, of simpelweg je liefde voor muziek wilt delen, deze Valentijnsactiviteit is de perfecte keuze. Reserveer je plek, neem je muzikale hart mee en bereid je voor op een avond vol sfeer, romantiek, lachen en (liefdes)liedjes.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op deze bijzondere avond vol romantiek en muziek. Schrijf je snel in!