Ga met ons op mee op zaterdag 27 oktober op een tocht door de duistere geschiedenis van ’t Stad of proef van de heerlijke ribbetjes.

Schrijf je snel in!

Programma

Amadeus

Voor we de spookwandeling starten gaan we eerst ons buikje rond eten. En waar kan je dat beter doen dan in het bekendste spare rib restaurant van Antwerpen. Voor de mensen die geen ribbetjes lusten, staan er ook nog andere lekkere dingen op de menu.

Ribbetjes à volonté

Spookwandeling Antwerpen

Tijdens de Antwerpse Spookwandeling dwalen we doorheen de kleine straatjes van oud Antwerpen. Op bijzondere plekjes houden we halt en vertellen ware en ongelofelijke verhalen.

Een tocht door de duistere geschiedenis van ’t Stad

Zo loopt u in de voetsporen van helden en zondaars en herbeleeft u eeuwenoude sagen en legenden. We maken kennis met de angst die heerste in de stad, angst voor spoken, voor misdaad of bestraffing. Gelukkig blijkt humor het beste wapen tegen alle onheil.

Van spannend en ontspannend, maar steeds verrassend, een meeslepende ervaring!

Wanneer

Zaterdagavond 27 oktober.

  • 18.00 uur: etentje Amadeus
  • 20.30 uur: spookwandeling Antwerpen

Waar

Kostprijs

  • Etentje: menu start aan rond de € 26 per persoon
  • Spookwandeling: € 12,5 per persoon.

Inschrijven

Inschrijven kan je door onderstaande Doodle aan te vullen en indien je ook mee gaat wandelen, het juiste bedrag te storten op de clubrekening te storten voor 20 september 2018 met vermelding: Spookwandeling 2018 – naam voornaam

Clubrekening
IBANBE95777596354258
BICGKCCBEBBXXX
AdresAquaPol VZW
Puidreef 21, 9111 Belsele
Schrijf je snel in!