We zetten ons jubileumjaar in met een geweldig leuk zomerkamp voor de hele familie. Omdat we graag snel een overzicht willen hebben over wie er allemaal bij kan zijn gaan we nu al van start met de inschrijvingen. Ga met ons mee op dit feestelijk zomerkamp!

Wanneer?

Van woensdag 14 augustus om 14.00 uur tot en met zondag 18 augustus.

Waar?

Ferme de Manensart

6440 Vergnies (Froidchapelle)

Kostprijs?

Nu het ons jubileum is willen we onze leden eens extra verwennen. Het verblijf voor leden (uitgezonderd steunende leden) en gezinsleden wordt u daarom aangeboden door de club.

Omdat we graag weten wie er allemaal mee zal gaan vragen wij wel € 15 per persoon om te reserveren/bevestigingen. Deze zal nadien gebruikt worden voor de catering.

Niet- en steunende leden betalen € 90 (weekend) of € 30 voor 1 nacht. Het bedrag dien je te storten voor 2 juni op de clubrekening met vermelding: Zomerkamp 2019 – –

Activiteiten

Er worden tal van leuke activiteiten georganiseerd waarbij iedereen kan mee doen. En zoals altijd is er ook een heerlijke BBQ.

De activiteiten kunnen sterk door het weer worden beïnvloed en we houden ook graag rekening met de allerkleinsten. Hierdoor zijn er wijzigingen in het programma mogelijk. Contacteer het feestbestuur of onze secretaris voor een laatste stand van zaken.

Duiken

We gaan zeker en vast duiken in het Lac de l’Eau d’Heure, maar ook andere locaties staan op onze agenda. Voor het volledige programma: bekijk de clubagenda

Indien je mee wenst te duiken dien je dit op het kamp op voorhand door te geven aan de duikverantwoordelijke de dag ervoor. Ook de pendelaars kunnen dit best doen door middel van een sms te sturen. Niet doorgegeven = niet duiken.

Eten & drinken

Ontbijt, middag- en avondmaaltijden worden voorzien door de club tegen democratische prijzen. Een knabbel + aperitief voor tijdens de gezellige avonden dien je zelf te voorzien. Water en beperkt aantal pils voor tijdens de maaltijden worden door de club voorzien, iets anders dien je zelf mee te brengen.

Er zijn ijskasten ter plaatse voor verse producten te bewaren.

Bestek, glazen en borden zijn aanwezig, een handdoek en afwasproduct moet je wel meebrengen. We verwachten ook dat iedereen een handje helpt om alles vlot te doen verlopen.

Er zijn supermarkten in de buurt waar er regelmatig om verse producten zal gegaan worden. Je dient dus niet jouw hele voorraadkast mee te brengen maar kan gerust mee boodschappen doen of een kort boodschappenlijstje meegeven.

Andere dingen

In het gebouw en op het terrein zelf is alles aanwezig, maar er zijn ook dingen die je zelf moet meebrengen en dus niet mogen ontbreken:

  • Duikgerief (zie ook onze materiaalmeester zijn handige checklist)
  • Slaapgerief (hoeslaken, donsdeken, slaapzak, kussen,…)
  • Kledij (voorzie zeker een warme trui/jas en stevige schoenen voor ’s avonds of als het regent)
  • Toiletzak (tandenborstel, zonnecrème, shampoo, douchegel,…)
  • Een stoeltje of campingzeteltje voor aan de duikstek
  • Zwemkledij (ook voor de allerkleinsten)
  • Kledij dat vuil mag worden.