We zijn blij om onze clubreis van 2022 voor te stellen!

Van 10 tot 17 september gaan we richting Spanje, meer bepaald naar de Costa Brava: Cala Jóncols Calella de Palafrugell.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Gebruiksvoorwaarden website, Privacy en cookiebeleid.
Ik Accepteer

Hotel en omgeving

Cala Jóncols is een uiterst afgelegen, idyllische baai middenin het natuurpark Cap De Creus, op ongeveer 12 km van Roses en een kleine 50 km van de Franse grens. Deze prachtige baai is enkel toegankelijk via een 7 km lange offroad weg die doorheen het natuurreservaat slingert. Het ontbreken van een gsm-ontvangst zorgt er ook voor dat je helemaal kan ontkoppelen en kan genieten van een stressloze vakantie.

We verblijven in het enige hotel in de baai, een historisch gebouw omgeven door palmbomen, olijfbomen en prachtige natuur. Je vindt er luxe en rust op een paar stappen van het mooie kiezelstrand dat uitstekend geschikt is voor een gezellig aperitief.

Het 3 sterren hotel Cala Jóncols is een echt familiehotel dat er alles aan doet om je heerlijk te verwennen tijdens je vakantie. Het hotel beschikt over een zwembad en ruim grasveld om op te drogen na een duik. Het terras en restaurant zijn geheel authentiek ingericht en bieden sfeer en gezelligheid. Voor de liefhebbers is er zelfs een spa aanwezig in het hotel. Geniet van de fantastische baden of een heerlijke massage.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Gebruiksvoorwaarden website, Privacy en cookiebeleid.
Ik Accepteer

Duiken in Cala Jóncols

De duiken worden georganiseerd door Euro-Divers dat zich op een paar stappen van het hotel bevindt. Er zijn dus geen verplaatsingen met de wagen nodig: je stapt zo van het strand de boot op. Deze is geschikt voor ongeveer 40 duikers, ruim genoeg dus voor onze groep. Verder beschikt de boot ook over een lift voor extra comfort.

In de buurt liggen een 18-tal duikstekken die we vooral via bootduiken gaan verkennen. Je komt er van alles tegen: van naaktslakken, tandbaarzen, barracuda, tot zeepaardjes, octopus en murenen. We opteren voor een pakket van 2 bootduiken per dag.  Wie wil kan tussendoor nog kantduiken doen, maar deze zijn niet inbegrepen in het pakket.

Wanneer

Zaterdag 10 september 2022 tot en met zaterdag 17 september 2022.

Waar

Hotel Cala Joncols
17480, Girona, Spanje

Bekijk de website van het hotel

Bekijk de website van het duikcentrum

Kostprijs

Het verblijf is gebaseerd op volpension in een 2 persoonskamers en kost €585. Kamers zijn uitgerust met dubbel of enkel bed en beschikken over airco en een eigen badkamer. Een éénpersoonskamer kan mits opleg.

Water aan tafel is inbegrepen, andere dranken worden afgerekend aan het einde van het verblijf.

Het transport is niet inbegrepen. Na overleg kan eventueel met de wagen (1275 km) of met het vliegtuig gereisd worden (Brussel – Gerona).

Voor de duikers is het volgende duikpakket samengesteld aan € 280:

  • 5 duikdagen
  • 2 bootduiken per dag
  • lood
  • luchtvullingen
  • 12 L flessen (15 L flessen beschikbaar aan €5)
  • gratis Nitrox 32 (indien je beschikt over een Nitrox-brevet).

Mogelijkheid tot gratis annulatie (Corona refund) tot 1 maand op voorhand, nadien wordt er procentueel terugbetaald.

Inschrijven

Wens je met ons mee te gaan? Inschrijven kan tot en met 30 januari.