Voor alle leden van onze club, markeer je kalenders, want we hebben een spannende update voor onze volgende clubduik. We zijn verheugd om aan te kondigen dat ons volgende onderwateravontuur ons naar Todi, het befaamde indoor duikcentrum, zal brengen op 14 april.

Deze bijzondere locatie is de perfecte setting voor zowel beginnende als ervaren duikers om te genieten van een dag onder water, omringd door een levendige onderwaterwereld in warm en kristalhelder water.

Verzamelpunt en tijd

Voor leden die geïnteresseerd zijn in carpooling, het verzamelpunt zal om 08:30 uur zijn op de parking van het Sinbad. Dit biedt een geweldige kans om met mededuikers te socialiseren en de duikdag gezamenlijk te beginnen.

We komen samen op de locatie om 10:00 uur om ons voor te bereiden op de duik. 

Over Todi

Todi, gelegen in Beringen, is een uniek indoor duikcentrum waar duikers van alle niveaus kunnen genieten van een veilige en controleerbare duikervaring. Met zijn verwarmde zoetwaterbassin, gevuld met meer dan 2.200 vissen uit alle hoeken van de wereld, biedt Todi een onvergetelijke ervaring dicht bij huis.

Voorbereiding en uitrusting

Duikers worden aangemoedigd om hun uitrusting voorafgaand aan de duik te controleren. Huuruitrusting is beschikbaar bij Todi voor diegenen die dit nodig hebben.

Ga met ons mee

We moedigen alle leden aan om deel te nemen aan deze clubduik. Het is een uitstekende gelegenheid om je duikvaardigheden te oefenen, nieuwe vrienden te maken binnen de onze club, en gewoon een geweldige tijd te hebben in het gezelschap van mededuikers.

Laten we samen duiken in de wonderlijke wereld van Todi!

Wanneer en waar

  • 14 april
    • Sinbad (carpool) om 8.30 u
    • Todi (inkom) om 9.45 u
    • duiken om 10.00 u
    • samen iets eten na de duik om 12.00 u in Remise 56

Waar

Todi, be-MINE nv, Koolmijnlaan 201, 3582 Beringen

Kostprijs

€ 39

Inschrijven

Op voorhand inschrijven is verplicht.

Meer informatie

De do’s en don’ts (welk eigen materiaal mag er mee, wat niet) is te vinden via https://www.todi.be/nl/wat-er-in-ons-huis-zoal-mag/
Lees deze informatie aandachtig zodat het voor iedereen een fijne ervaring kan worden!