Hallo lezer

Camping Weizicht uit Kats heeft ons laten weten dat zij ons helaas niet welkom kunnen heten wegens een verkeerde interpretatie van hun vergunning. Dit maakt dat ze geen bijkomende gasten meer kunnen ontvangen.

Maar geen paniek, onze penningmeester is ijverig op zoek gegaan naar een nieuwe locatie, een zeer moeilijke opdracht door het hoogseizoen waarin we ons bevinden.

Katleen heeft verschillende campings, vakantieparken en bnb's vruchteloos gecontacteerd, maar ze heeft er toch nog voor kunnen zorgen dat we kunnen uitwijken naar Camping 't Hoge Zand in Sirjansland (Bruinisse). Bedankt Katleen!

De camping heeft een speeltuin, klein zwembad, er is animatie voorzien voor de kleinsten onder ons en ligt op wandelafstand van een klein maar gezellig strandje. Net als ons nieuwsgierig hoe de camping eruit ziet? Neem snel een kijkje op campinghogezand.nl

Camping ’t Hoge Zand
Zandweg 4, 4308 AB Sirjansland, Nederland

Ook de duikers onder ons kunnen gerust zijn, de meeste duiklocaties liggen korter bij camping 't Hoge Zand en blijven dus ongewijzigd.

 

Al meer dan 20 mensen ingeschreven

 

Er zijn al een pak inschrijvingen maar we hebben jou er natuurlijk ook graag bij! Jij komt toch ook niet? Schrijf je meteen in op aquapol.be/zomerkamp-2021

Twijfel je nog steeds? Bekijk één van onze vele fotoalbums en kijk zelf hoe leuk het eraan aan toe gaat. 

We kunnen haast niet langer wachten om gezellig bij te kletsen en iedereen terug te zien...

Tot gauw!

---